Antara koleksi kad kami:

Kad Dedaunku
Tidak banyak cerita mengenai daun, selalunya tentang bunga saja. Jadikan DEDAUNKU satu 'ceremony guide' untuk meraikan detik bermakna sama ada pertunang, pernikahan, majlis resepsi atau sambutan ulangtahun perkahwinan secara bergaya. DEDAUNKU datang sekali dengan riben dan sampul surat bercetak secara percuma yang menambah gaya tersendirinya. :: Detail

Kad Passionku
Memilih dan memberi warna pada kad undangan perkahwinan juga satu tugasan sukar kerana warna mempunyai impak besar dalam mentafsirkan sesuatu maksud tersirat.

PASSIONKU muncul dalam warna paling minima namun penuh makna. Tona merah hati lambang bersatunya dua hati dalam dakapan cinta paling murni. :: Detail

Galeri Online Kami
Sila ke galleri kami untuk pilihan kad yang lebih baik dan sesuai dengan citarasa anda.
our gallery

Jangan tunggu lagi!
Lawati galeri online dan buatlah tempahan anda sekarang, kerana masa itu begitu berharga.

Istimewa untuk anda.
Harga kad kami di kadkahwinku.com ialah
all-in termasuk kad, kos cetakan,sampul, grafik, tampalan inlay dan kemasan akhir yang lain.

Bagi sesetengah foto, penggunaan riben dan bunga adalah prop fotografi saja. Jangan gusar, sebarang pertanyaan hubungi kami.

Waktu Operasi Kami

BUKA
10am - 5pm (Setiap Hari)
10am - 12:30pm & 3pm - 5pm (Jumaat)
10am - 3pm (Sabtu)

TUTUP
12:30pm - 3pm (Rehat Solat Jumaat)
Ahad & Cuti Umum

HQ & KILANG CETAK :
No 8G/M & 9G/M, Ground Floor
Jalan Hentian 1C
Pusat Hentian Kajang
Jalan Reko, 43000 Kajang
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

HOTLINE:+603.8739.7178
Tel/Faks: +603.8739.5178
SMS: +019.395.5505, +019.335.4505, +019.355.0505
Email : info@kadkahwinku.com
FB: facebook.com/kadkahwinkudotcom

FOR URGENT SUPPORT/REQUEST

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Promosi Terkini!

saleJangan lepaskan peluang terbaik ini. Promosi penjimatan untuk kesemua kad-kad terbaik kami.

Lawati dan sertai kami di Facebook!

Anda mempunyai akaun di Facebook? Jika anda ada, jom ke 'group kami' di Facebook. Mungkin anda boleh berjumpa kawan lama disana. Ikuti cerita dari pereka-pereka grafik kami yang bertungkus lumus untuk menyiapkan rekaan kad dan bermacam-macam lagi. Kami juga akan mempromosikan kad-kad terbaru kami disana. Jom sertai kami!


'Support Ticket'

Sebagai sebuah syarikat yang komited dan professional dibidang ini, para pelangan menjadi keutamaan kami. Untuk memastikan setiap pesanan atau belian melalui laman web ini berjalan lancar, kami ada menyediakan sistem khusus bagi mendengar dan menyelesaikan masalah yang dihadapi oleh para pelangan kami. Jika anda menhadapi sebarang masalah, sila klik disini.

Pengesahan Tempahan

Susun atur grafik, pemilihan font, rekaletak, warna dan identiti setiap kad di kadkahwinku.com adalah tertakluk kepada "template" dan "design" sedia ada. Pelanggan tidak dibenarkan menukar atau mengubah mengikut citarasa sendiri. Ini bagi memastikan mutu design kadkahwinku.com terpelihara dan berada pada tahapnya.

PENGESAHAN ARTWORK bermaksud pelanggan hanya dibenarkan membuat semakan dan pembetulan pada ejaan nama, tarikh, tanda/ikon/tulisan jawi, peta, alamat, nombor telefon, aturcara majlis, doa dan lain-lain hal membabitkan kesalahan penulisan (typing error).Sebarang pertanyaan, perlu dibuat sebelum menghantar borang pesanan ke info@kadkahwinku.com